Over mij

Samen op weg naar meer vitaliteit!

Als vitaliteitscoach en leefstijlcoach help ik jou een leven te creëren waarin jij lekker in je vel zit. Te vaak zie en spreek ik mensen die niet lekker in hun vel zitten. We moeten het allemaal zelf uit zoeken, want je krijgt er geen handleiding voor. Daarom help ik jou graag een handje!

Over mij foto

Mijn verhaal

Zelf heb ik ook mogen ervaren hoe het is om je minder vitaal te voelen. Op mijn 18e kreeg ik te maken met een rugblessure waardoor ik niet meer kon sporten. En dat voelde voor mij op dat moment als een ramp. Ik was van jongs af aan al een sportliefhebber en deed niet anders. Na een zoektocht kwam ik er echter achter dat ik op veel meer aspecten invloed had om lekker in mijn vel te zitten. En zo leerde ik vooral te kijken naar wat ik wel kon, waardoor de pijnklachten minder werden.

Gelukkig ben ik daar, door deze ervaring en mijn studies en cursussen, achter gekomen. Zo leerde ik als fysiotherapeut veel over het lichaam en over het brein. In de praktijk zag ik al snel dat veel klachten voorkomen kunnen worden. En dat er veel factoren een rol spelen om van je klachten af te komen. Vitaliteit vanuit een totaalplaatje. Daar ben ik me meer en meer in gaan verdiepen. En nu zie ik het als een uitdaging om ook jou de tools te geven om hiermee aan de slag te gaan.

Over mij

Blijf jezelf ontwikkelen

Inmiddels ben ik gelukkig weer heerlijk aan het sporten en bewegen. Het liefst ga ik naar buiten met mijn racefiets, mountainbike, wandel- of hardloopschoenen. Waar ik dat vroeger altijd ‘vol gas’ deed, doe ik dat, met de kennis van nu, op een iets andere manier. Maar het opzoeken van het avontuur zit er nog steeds in.

Vanuit mijn nieuwsgierigheid leer ik elke dag weer wat. Voor of over mezelf, maar ook voor anderen. Mezelf en anderen daarin uit dagen blijft iets waar ik veel energie van krijg. 

Laten we samen aan de slag gaan

Eigenlijk is het heel simpel. Maar het simpel houden is het moeilijkste wat er is. Begin nu aan je vitaliteitsdoel en ervaar hoe het is om je fitter, energieker en vitaler te voelen. Als vitaliteitscoach en leefstijlcoach is het mijn uitdaging om jou daarmee verder te helpen!

Wil jij iemand die:

Hoe sta jij ervoor? Doe nu de QuickScan Vitaliteit!

Vragen?