Naar de tekentafel!

De afgelopen zomer was weer een lekkere tijd om weer eens naar de tekentafel te gaan. Terug te kijken, vooruit te kijken en mijn dienstverlening aanscherpen. Eerder deed ik dit altijd in een mindmap op of een kladje. Maar nu probeer ik letterlijk naar de tekentafel te gaan.

De afgelopen periode heb ik een cursus zakelijk tekenen gevolgd. En inmiddels heb ik dit ook al enkele keren in kunnen zetten tijdens coach sessies. Het is ontzettend krachtig, want je maakt complexe dingen heel makkelijk overzichtelijk. Het creëert structuur en je merkt dat je hierdoor ook veel beter dingen kunt onthouden. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te vinden en te noemen. Reden genoeg dus om hiermee verder te gaan en me hier verder in te ontwikkelen.

Vitaliteit: getekend

Hierboven een voorbeeld van een ‘praatplaat’ over Vitaliteit. Naar mijn idee alle (of in ieder geval heel veel;)) aspecten die met vitaliteit te maken hebben. Door hier naar te kijken, hierover in gesprek te gaan en vervolgens de vertaling te maken naar iemands persoonlijke vitaliteit, hoop ik steeds meer mensen te leren integraal en breed naar je eigen vitaliteit te leren kijken.

Door ook mijn eigen praatplaat te maken en kritisch te kijken naar mijn eigen proces van afgelopen jaar (ik ben alweer een jaar ZZP’er) kwam ik erachter welke elementen mij energie geven in mijn werk. Dat is vooral: buiten zijn, beweging en tekenen! Daarom ga ik over een paar weken starten met de cursus lichaamsgericht coachen bij Chivo. Op die manier hoop ik de drie elementen nog meer in mijn werkzaamheden toe te kunnen passen en steeds meer mensen te helpen! De volgende boeken liggen daarom ook alweer klaar: spreken is zilver, boksen is goed (boks coaching), het slimme onbewuste en intelligent bewegen. We blijven in ontwikkeling!

Deel dit bericht
Vragen?