Korting op vitaliteitstrajecten in januari!

Individueel of in een groep

Het nieuwe jaar is vaak een natuurlijk moment waarop je de puntjes op de i wilt zetten of eens echt aan je gezondheid wilt gaan werken. Vaak lukt het je prima om daar zelf mee aan de slag te gaan, maar soms is het prettig om een stok achter de deur te hebben of iemand te hebben die je verder kan helpen. Iets volhouden is namelijk vaak het moeilijkste! 

Daarom geef ik in januari 20% korting als je start met een individueel coach traject! We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of en hoe ik jou kan helpen. De trajecten bied ik zowel fysiek als online aan.

Online traject in een kleine groep gedurende 4 maand

Wil jij eens gedurende een langere tijd extra aandacht geven aan jouw vitaliteit? Of je nou meer energie wilt, meer uit het leven denkt te kunnen halen, gezonder wilt leven of lekkerder in je vel wilt zitten, het online vitaliteitstraject geeft jou de nodige handvatten om vooral zelf aan de slag te kunnen! Je kijkt naar verschillende pijlers van vitaliteit en leert vanuit een totaalplaatje naar jezelf te kijken.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod komen: motivatie en richting bepalen, doelen stellen, je omgeving, leefstijl, focus en veerkracht. Door samen met anderen de uitdaging aan te gaan leer je van elkaars ervaringen.

What’s in it?

  • 6 online groepsbijeenkomsten (van ongeveer 1,5 uur) in 4 maanden
  • Werkboek met verschillende opdrachten
  • Kennis over verschillende thema’s
  • App en mail contact om je verder te helpen
  • 20% korting op individuele coaching gedurende het gehele traject

Nu voor maar 99 euro!

Online groeps bijeenkomsten: maandagavond 31 januari, 14 februari, 28 februari, 14 maart, 28 maart en 25 april.

Informeer nu naar de mogelijkheden of neem direct contact op voor een kennismaking. Lees ook eens mijn blog over goede voornemens, misschien kun je daar al wat tips uithalen.

Deel dit bericht
Vragen?