Individuele coaching

Met energie de dag doorkomen!

Wil jij:

Zet die stap! Kom in beweging

In de huidige maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Een succesvolle baan, genoeg bewegen, gezond eten, naar buiten, tijd doorbrengen met familie en vrienden, genoeg ontspannen en ga zo maar door. Het gebeurt vaak dat we onszelf voorbij lopen. Je voelt je futloos, je hebt lichamelijke klachten, slaapt minder en je hebt weinig energie. Als vitaliteitscoach en leefstijlcoach help ik je weer meer energie te krijgen! 

We werken op een praktische, positieve, informele en nuchtere manier aan jouw doelen. Dat kan door bijvoorbeeld te kijken naar stress, beweging, voeding en ontspanning. Maar we kijken ook naar jouw drive, (beperkende) overtuigingen, jouw talenten en naar de dingen die je leuk vindt. Een totale kijk op jouw vitaliteit dus! En dat doen we niet alleen zittend en pratend. Ik doe dat het liefst in beweeg- en spelvormen en het liefst buiten.

Hoe kan ik helpen?

Coaching

We kijken in een eerste gesprek of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om jou te ondersteunen. Daarna maken we je wens en doel helder, om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. We zoeken naar de manier die bij jou past en ik luister, analyseer, creëer overzicht, stel (kritische) vragen en help je in de juiste richting!

Totaalprogramma

Voor een periode van 6 maand ga je intensief aan de slag met alle pijlers van vitaliteit. Dat doen we in een kleine groep waarbij tijdens groepsbijeenkomsten kennis en ervaringen worden gedeeld. Daarnaast ga je thuis zelf aan de slag met verschillende opdrachten. Zie het als een totale APK om alles op de rit te houden.

Workshops

Tijdens workshops deel ik kennis over allerlei thema’s rondom vitaliteit. Maar kennis is natuurlijk niet genoeg, dus de workshops hebben een activerend en enthousiasmerend karakter.

Neem contact met me op om te horen welke workshops ik de komende periode geef.

Hoe sta jij ervoor? Doe nu de QuickScan Vitaliteit!

Vragen?