Voor bedrijven

Vitaliteitsprogramma op maat

Wil jij medewerkers:

Investeer in je medewerkers!

Duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en investeren in je medewerkers. Thema’s waar je als bedrijf vast wel eens over na denkt en misschien al veel mee doet. Uiteindelijk levert het medewerkers op die meer tevreden zijn, veranderingen beter aan kunnen, minder verzuimen en productiever zijn. Het thema is alleen erg breed en er zijn veel manieren om er mee aan de slag te gaan.
Als vitaliteitscoach help ik met coaching (preventief en re-integratie begeleiding), het geven van informatieve en actieve workshops en advisering op het gebied van duurzame inzetbaarheid.
Lees snel verder, of neem contact op, voor de mogelijkheden. 

Wat kan ik aanbieden?

Informatieve en actieve workshops

Met de informatieve workshops deel ik kennis over allerlei thema’s rondom vitaliteit. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als beweging, voeding, ontspanning en ademhaling, slaap, stressmanagement, gedragsverandering en focus houden tijdens je werkdag. 
Liever actief aan de slag? Dat kan! Afhankelijk van de thema’s kunnen we gaan boksen of kiezen we een andere beweegvorm. Zoek je een actief onderdeel voor je heidag? Ook dan is een beweegactiviteit heerlijk als tussendoortje.  

Individuele trajecten

Zijn er medewerkers die dreigen uit te vallen, al uit zijn gevallen of medewerkers die aan de slag willen met hun vitaliteit of leefstijl? Of wil je als leidinggevende jouw medewerkers vitaler in blijven zetten? Met een 1 op 1 traject coach ik medewerkers preventief of tijdens een re  integratie. Laat medewerkers weer met energie en vanuit hun kracht op het werk komen! 
Laagdrempelige tips voor je medewerkers? Kies dan voor een inloopspreekuur op locatie. Medewerkers kunnen vrijblijvend met fysieke of mentale klachten langs komen.  Ideaal om uitval te voorkomen! 

Op maat te maken programma’s

Het combineren van advisering, individuele coaching en het geven van workshops is uiteraard ook mogelijk. Door een totaalprogramma aan te bieden wordt de kans groter dat het écht onderdeel wordt van het bedrijf en dat medewerkers duurzaam vitaal blijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur en eigen wensen en behoeften. Daarom ga ik graag in gesprek om te kijken wat bij jullie bedrijf past.

Advisering

Weet je niet waar je moet beginnen? Of hoe je vitaliteit onder de aandacht brengt bij medewerkers? Ik denk graag met je mee om een koers te bepalen. Ook hierbij denk ik vanuit een totaalplaatje van vitaliteit. Daarnaast voer ik als zzp’er diverse (interim) opdrachten uit op het gebied van vitaliteit.

Hoe sta jij ervoor? Doe nu de QuickScan Vitaliteit!

Vragen?